Rahaa-helposti sivustolta löydät paljon hyviä esimerkkejä, kuinka tienaat rahaa helposti internetistä. Keinoja on monenlaisia, mutta tällä sivustolla on esitelty toimivimmat ja helpoimmat konstit ansaita rahaa! Tutustu erilaisiin rahan ansaitsemiskeinoihin yläpuolella olevista painikkeista.

Kuinka voittaa pokerissa?

1. Älä pelaa liikaa käsiä
luultavasti suurin aloittelijoiden virhe on se, että he pelaavat liika käsiä. Jos haluaa todella oppia hyväksi pokerinpelaajaksi täytyy pystyä myös kippaamaan hyviä ja houkuttelevan näköisiä käsiä. On typerää kuvitella, että mitä enemmän käsiä pelaat, sitä enemmän ja useammin voitat.

2. Älä pelaa humalassa
Humalassa ihmiset pelaavat paljon löysempää ja huolimattomampaa peliä. Käsiä pelataan ihan liian paljon ja bluffaamisen halu riistäytyy käsistä. Yleensä kännipelien jälkeen pelikassa on tyhjä. Tämän takia on erittäin suositeltavaa, että pokeria pelataan selvinpäin.

3. Älä bluffaa bluffaamisen ilosta
Iso osa aloittelijoista ymmärtää, että bluffaaminen on yksi osa pokeria, mutta eivät oikeastaan miksi. Bluffaaminen toimii vain oikeanlaisessa tilanteessa ja oikeanlaista vastustajaa vastaan. On parempi olla bluffaamatta kokonaan, kuin bluffata bluffatakseen.

4. Älä pysyttele väkisin potissa, koska olet jo laittanut rahaa siihen
Eräs yleinen aloittelijoiden virhe on se, että he ajattelevat, että heidän pitää pysyä kiinni potissa, koska ovat laittaneet siihen jo niin paljon rahaa. Tämä on täysin väärin, koska et voi voittaa pottia vain heittelemällä siihen rahaa. On monia tilanteita, milloin pottikertoimet antavat syyn maksuun. Mutta jos olet varma, että olet häviöllä, eikä sinun kätesi voi enää parantua parhaaksi kädeksi, sinun tulisi kipata heti. Raha, jonka olet jo laittanut pottiin ei ole enää sinun, etkä voi saada sitä takaisin vain pelaamalla kättäsi väkisin loppuun asti.

5. Älä pelaa, kun olet väsynyt, raivoissasi, surullinen tai huonolla tuulella
Sinun ei tulisi eksyä pokeripöytään, kun sinulla on huono päivä tai mielialasi on maassa. Tilttaat helposti ja alat pelata tunteillasi, etkä tiedoillasi ja taidoillasi. Et pysty pelaamaan parasta peliäsi. Jos häviät pokerissa suuren potin tai menetät pelimerkkisi lyhyessä ajassa ja tunnet meneväsi tilttiin, on parasta nousta pois pöydästä ja pitää pieni tauko. Jotkut pelaajat huomaavat, että olet tiltissä ja osaavat käyttää tilaisuutta hyväksi. Palaa pöytään takaisin, kun olet rauhoittunut. Peli kulkee varmasti taas paljon paremmin.

6. Kiinnitä huomiosi, mitä kortteja pöydässä on

Kun aloitat pokerin pelaamisen, riittää että muistat kuinka peliä pelataan ja kiinnität huomion omaan käteesi. Mutta heti, kun opit edellisen, on erittäin tärkeää katsoa myös mitä pöydässä tapahtuu. Texas hold’emissä kannattaa kokoajan miettiä, mikä olisi paras mahdollinen käsi pöytään. Huomio värin- ja suoranvedot erittäin tarkasti.

7. Kiinnitä huomiosi muihin pelaajiin
Texas hold’emissä on erittäin tärkeää tarkkailla muita pelaajia. Pelaajia kannattaa tarkkailla kokoajan, vaikka et olisi edes mukana potissa. Jos tiedät, että joku pelaaja korottaa aina tietystä positiosta ja toinen pelaaja vetää aina värinsä loppuun, voit hyödyntää näitä tietoja ja tehdä helpommin oikeita johtopäätöksiä kuinka pelaat heitä vastaan.

8. Älä pelaa liian korkeilla tasoilla
On monia syitä, miksi pelaajat nousevat suuremmille tasoille, kuin millä he yleensä pelaavat. Hyvä syy on se, että he ovat voittaneet säännöllisesti alemmilla tasoilla ja he ovat valmiita nousemaan ylöspäin. Huono syy on, että korkeammalla tasolla voittaa enemmän rahaa. Pelaa tasoilla joihin sinulla on varaa, ettei sinun tarvitse miettiä, miten häviöt vaikuttavat arkipäiväisiin asioihin. Monet pelaajat ovat joutuneet suuriin taloudellisiin ongelmiin pelatessaan liian korkeilla tasoilla.

9. Valitse oikea peli kokemuksesi ja pelikassasi mukaan
Jos voitat suuren määrän rahaa tasolla $0.50/1.00, sinun ei kannata nousta suoraan tasolle $3.00/6.00, koska mitä suuremmat tasot ovat kyseessä, sitä parempia pelaajia sieltä löytyy. Haluat olla pöytäsi paras pelaaja, et huonoin. Jos voitat suuren määrän rahaa pienemmällä tasolla, miksi nousta ylöspäin? Pelikassan heilahtelut ovat paljon suurempia ylemmillä tasoilla.

Lunasta Betssonin 100% ensitalletusbonus 1000e asti!

tienaa rahaa helposti Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger