Rahaa-helposti sivustolta löydät paljon hyviä esimerkkejä, kuinka tienaat rahaa helposti internetistä. Keinoja on monenlaisia, mutta tällä sivustolla on esitelty toimivimmat ja helpoimmat konstit ansaita rahaa! Tutustu erilaisiin rahan ansaitsemiskeinoihin yläpuolella olevista painikkeista.

Nappaa fisut haaviin pokeripöydistä

Seitsemän vinkkiä, joilla pystyt tunnistamaan hyvät ja huonot pelaajat pokeripöydissä. Hyvä pokerinpelaaja osaa käyttää näitä online-tellejä itselleen hyödyllisellä tavalla.

1. Ajoitus
Huomioi aika, jonka vastustajasi käyttää korottaakseen tai maksaakseen. Jos vastustajasi odottaa tahalleen ja korottaa jonkin ajan päästä, tarkoittaa se yleensä sitä, että hänellä on hyvä käsi ja hän yrittää saada sinut pelaamaan kanssaaan. Jos vastustaja odottaa jonkin aikaa ja sitten maksaa korotuksesi, se tarkoitta sitä, että hänellä on luultavasti heikko käsi. Joten kiinnitä tarkasti huomiota aikaan, jonka vastustajasi käyttää miettimiseen.

2. Chattaaminen

Voit oppia paljon muista pelaajista tarkkailemalla heidän puhettaan ja tapaansa puhua chatissa. Perussääntö on, että pelaajat joilla on hyvä käsi yrittävät kalastaa sinut pottiin puhumalla chatissa. Älä mukaan tällaisiin ansoihin, vaan kippaa kätesi. Yritä tutkia chatin kirjoitusten perusteella, onko joku pelaaja hermostunut tai tiltissä. Tarkkaile chattia!

3. Nopeatoiminnot
Melkein kaikissa netin pokerihuoneissa on nopeatoimintopainikkeet. Nopeasti toimivat pelaajat, paljastavat kätensä vahvuuden maksamalla tai korottamalla pottia heti, kun pelivuoro siirtyy heille. Pelaaja käyttää nopeatoimintoa korottaakseen, jos hänellä on hyvä käsi ja maksaakseen, jos hänellä on heikko käsi. Yleensä pelaajat eivät käytä nopeatoimintoja bluffatakseen. Huomio tarkasti, miten pelaajat käyttävät nopeatoimintoja pokeripöydässä.

4. Vastustajan kippauksia/floppi prosentti
Kannattaa seurata useiden käsien ajan, kuinka paljon vastustaja kippaa käsiään. Seuraa kippaako vastustaja paljon roskakäsiä vai pelaako hän melken jokaisen käden ennen floppia. Tätä on kannattaa tarkkailla erittäin tarkasti pelatessaan nettipokeria. Jos hän kippailee paljon käsiä, ole varuillasi. Jos hän pelaa melkein jokaisen käden, voit helposti viedä hänen rahansa. Muista kuitenkin pelata vain hyvillä käsillä, jotta ohivetojen määrä minimoituu.

5. Big Blindin odottaminen
Kun istut Texas hold’en pöytään, sinulla on melkein jokaisella pokerihuoneella mahdollisuus valita maksatko blindin heti vai odotatko niin kauan, että se tulee kohdallesi. Tämä on erittäin hyvä telli ja se kertoo kuinka kärsivällinen pelaaja on. Jos hän maksaa blindin heti, hän ei luultavasti ole riittävän kärsivällinen odottamaan hyviä käsiä. Pelaaja on, mitä luultavammin, löysä pelaaja. Jos pelaaja odottaa big blindin saapumista omalle kohdalleen, hän on mitä ilmeisemmin erittäin pitkäjänteinen ja tiukka pelaaja.

6. Fish-tellit
Tässä on muutama telli, jotka helpottavat sinua löytämään huonon pelaajan. Nämä pelaajat yleensä kiroavat virtuaalisen dealerin, jos muutama häviö/ohiveto osuu heidän kohdalleen. Heillä on myös taipumusta foldata kädet, vaikka olisi mahdollista sököttää. He foldaavat kädet, koska eivät halua näyttää, millaisella roskalla ovat lähteneet pottiin mukaan. Nämä pelaajat luottavat tuuriin enemmän kuin taitoon. Tällaiset pelaajat yleensä reloadaavat rahaa pöytään kerta toisensa jälkeen. Pelaa paljon tällaisia pelaajia vastaan, koska nämä pelaajat kasvattavat sinun pokerikassaasi.

7. Sisäänostot
Seuraa, millaisia sisäänostoja pelaajat tekevät, kun he nousevat sinun kanssasi samaan pöytään. Jos pelaaja ottaa pöytään pienimmän mahdollisen määrän rahaa, hän on luultavasti erittäin tiukka ja pelaa vain erittäin hyviä käsiä. Hän on, mitä luultavammin, short stack –strategiaa käyttävä pelaaja. Varo myös pelaajia, jotka tekevät maksimioston pöytään. He ovat yleensä hyvä pelaajia, joilla on jo enemmän kokemusta pokerin pelaamisesta. Tarkkaile erityisesti sellaisia pelaajia, joiden sisäänostot ovat minimi- ja maksimisisäänostojen välimaastosta. Tällaiset pelaajat ovat yleensä löysiä, agressiivisia, tiltissä ja pelaavat luultavasti viimeisiä rahojaan pelikassastaan.

Lunasta itsellesi Betssonin 100% talletusbonus!

tienaa rahaa helposti Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger